KALAMI - ΚΑΛΑΜΙ

@kalaminet

GreekAmerican e-News. Informative & Satirical... Ενημερωτική, αποκαλυπτική, σατιρική έκδοση, ιδρύθηκε 1994. 'Εμφαση σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού.

usa
Joined August 2010

Tweets

You blocked @kalaminet

Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won't unblock @kalaminet

 1. Nov 4

  Την μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση, την κάνουν οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις στο twitter, του ''ψώνιου'' που υποδύεται τον ''υπουργό Διαστήματος''.

  Undo
 2. Oct 26

  Το ζήτημα δεν είναι τι λένε Καμμένος και Κοτζιάς, γιά ''χρήματα του Σόρος''. Σημασία έχει τι θα πει ο Σόρος, αν έδωσε και που.

  Undo
 3. Oct 10

  Παλαιότερα, οι ΗΠΑ, ζητούσαν στρατ. βάσεις στην Ελλάδα. Τώρα η Ελλάδα, παραχωρεί και ''παρακαλάει'' να γίνουν αμερικάνικες βάσεις, χωρίς σοβαρά ανταλλάγματα. Το νέο δόγμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: ''Μέσα οι βάσεις του θανάτου. Κατεβάζουμε και τα σώβρακα''.

  Undo
 4. Oct 10

  ''Μέσα οι βάσεις του θανάτου'': Βάσεις σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Λάρισα, Κάρπαθο ''παραχωρεί'' στις ΗΠΑ ο Π. Καμμένος. Τέτοια αμερικανόδουλη κυβέρνηση ξεπουλημένων στην Ελλάδα, είχαν να δούν στην Ουάσιγκτον από την εποχή του εμφύλιου.

  Undo
 5. Oct 5

  Η χειρότερη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, γίνεται από τον κομπλεξικό ''υπουργό Διαστήματος''. 'Οσο περισσότερο μιλάει τo ''ψώνιο'' (γιά ''επιτεύγματα''), τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στην κυβέρνηση Τσίπρα.

  Undo
 6. Oct 1

  ''Πέσε μίζα να σε φάω''... Ο κυρ-Αλέκος, ο υπουργός Επικρατείας, αν και πολιτικός μηχανικός, θα αχολείται με τις... Τράπεζες (εποπτεία χρηματοπιστωτικού συστήματος), με απόφαση Τσίπρα.

  Undo
 7. Oct 1

  Περί δηλώσεων υπ. Εξωτερικών (ΕΡΤ1, 1 Οκτ.'18): «'Οταν μιλάει ο λουλάς εσύ δεν πρέπει να γελάς. Κοίταξε τριγύρω οι πολιτικοί, κάνουν όλοι, κάνουν τουμπεκί».

  Undo
 8. Oct 1

  Υπουργοί αρμοδιότητας ψυχίατρου. -[Summarize this news]

  Undo
 9. Oct 1

  Tο ταξίδι Τσίπρα στην Νέα Υόρκη και η απαράδεκτη-προκλητική αδιαφορία γιά δεκαπλασιασμό εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ. -[Summarize this news]

  Undo
 10. Sep 26

  Tο ταξίδι Τσίπρα στην Νέα Υόρκη και η εγκληματική-προκλητική αδιαφορία γιά δεκαπλασιασμό εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ. -[Summarize this news]

  Undo
 11. Sep 26

  Οι ''χρήσιμοι ηλίθιοι'' του περιβάλλοντος Τσίπρα που τον ζημιώνουν... -[Summarize this news]

  Undo
 12. Sep 25

  Το ''κόλπο'' Τσίπρα, γιά να αποφύγει Oμογενείς διαδηλωτές (γιά ''Μακεδονία'') στην Νέα Υόρκη.- 2 ημέρες πριν, άλλαξε ο τόπος και αντί στο προξενείο, η δεξίωση με Ομογενείς, θα γίνει -26 Σεπ.'18- στο ξενοδοχείο που μένει κοντά στον ΟΗΕ, με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

  Undo
 13. Sep 24

  Το ''κόλπο'' Τσίπρα, γιά να αποφύγει διαδηλωτές (γιά ''Μακεδονία'') στην Νέα Υόρκη... Δύο ημέρες πριν, άλλαξε ο τόπος και αντί στο γεν. προξενείο η δεξίωση με Ομογενείς, θα γίνει -26 Σεπ.'18- στο ξενοδοχείο που μένει κοντά στον ΟΗΕ, με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

  Undo
 14. Sep 24

  Περί ''ελληνικού λόμπι'' στις ΗΠΑ και χρηματοδότησής του... -[Summarize this news]

  Undo
 15. Sep 23

  Eγκληματική αδιαφορία ''Μαξίμου'' γιά συνάντηση πρωθυπουργού με προέδρους μεγάλων αμερικάνικων εταιριών Super Markets, που θα είχαν ως αποτέλεσμα να διατίθενται εισαγόμενα ελληνικά προϊόντα (π.χ. ελαιόλαδο) σε περίπου 30.000 ''αγορές'' και ''υπεραγορές'' τροφίμων ανά τις ΗΠΑ.

  Undo
 16. Sep 23

  Τσίπρας, Νέα Υόρκη: Οι χαμένες πρωθυπουργικές ευκαιρίες Με ''τουριστικά ταξίδια'' στις ΗΠΑ και φωτογραφίες γιά εντυπωσιασμό αφελών, ΔΕΝ γίνεται δουλειά. To ''παραμύθι'' γιά ''προσέλκυση επενδύσεων'', που είναι απαγορευτικές στην Ελλάδα, συνεχίζεται, γιά να εξαπατείται ο λαός.

  Undo
 17. Sep 22

  Ο Τσίπρας καταδικάζει τον φασισμό, με δηλώσεις που ακούγονται ωραία. Αλλά η κυβέρνησή του, χρησιμοποιεί φασιστικές-χουντικές μεθόδους γιά φίμωση ΜΜΕ (περίπτωση ''Φιλελεύθερου''-Καμμένου). Τελικά τι έγιναν τα χρήματα γιά Μόρια; Αυτό είναι το ζήτημα και αν τα τσέπωσαν ''ημέτεροι''.

  Undo
 18. Sep 12

  Δεν έχει λόγο ύπαρξης η ''Νέα Δημοκρατία'', τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε και εγκαταστάθηκε στον χώρο της ΚεντροΔεξιάς, μη έχοντας σχέση με την Αριστερά. Και το σπουδαιότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως φιλοαμερικάνικο κόμμα, μηδένισε τον αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα.- -[Summarize this news]

  Undo
 19. Sep 7

  Πως η ηγεσία των ΨΕΥΤΩΝ του υπoυργείου Εξωτερικών Ελλάδας, εξαπατεί-κοροϊδεύει Ομογένεια-απόδημο Ελληνισμό... Τα γεγονότα- -[Summarize this news]

  Undo
 20. Sep 5

  Οι ''πολιτικοί απατεώνες'', διασπαστές της Ομογένειας ΗΠΑ και οι ελεεινές πράξεις τους. -[Summarize this news]

  Undo

Loading seems to be taking a while.

Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information.

  You may also like

  ·